Personvernopplysninger

Personvernerklæring for Moerne.no

Denne erklæringen beskriver hvordan Moerne.no (videre kalt virksomheten) samler inn og bruker personopplysninger.
Daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der dette ansvaret er delegert, kommer det frem under hvert enkelt punkt.

Delegeringen omfatter kun behandlingen, ikke ansvaret.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.moerne.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for virksomhetens behandlinger av personopplysninger på www.moerne.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som ikke avhenger av disse, for eksempel ved bestilling av varer.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Virksomheten gjør selv utvikling og drift av nettsidene, og one.com er vår driftsleverandør for servere.
Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren.
Det er kun virksomheten som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Når du handler på Moerne.no trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov.
Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

Denne historikken slettes ikke.

Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Nettbutikken benytter disse informasjonskapslene:

language

Benyttes for språkvalg. (Funksjonen er ikke i bruk, men kapsel blir generert.) Utløper etter 30 dager

Behandles av Moerne.no

OCSESSID

Benyttes for kundeinfo og handlekurv. Utløper når nettleserøkten avsluttes.

Behandles av Moerne.no

_ga

gat_gtag

_gid

Benyttes for Google Analytics, og utløper etter henholdsvis 2 år, 1 minutt og 24 timer.

Behandles av Moerne.no og Google

Kontaktinformasjon

Epost: kontakt@moerne.no

Telefon: (+47) 46 17 06 20

Adresse: Lumberveien 13, 4621 Kristiansand